Kom i gang med boatings

Forestill deg at du står i båtbutikken og skal kjøpe en reservedel til din motor. Hva var det motornummeret du må oppgi, igjen? Gjennom å ha all spesifikasjon dokumentert i BOATINGS app, kan du enkelt finne alt du trenger om din båt.

Vi har innsett at mange lagrer informasjon om sin båt på ulike steder. Derfor har vi laget en digital folder for dine viktigste dokument, som eks. forsikringspapir, radiolisenser osv. Genialt!

For bilen er det selvsagt å ha en servicebok som følger bilen ved salg. Det er en garanti for at bilen har blitt holdt på en bra måte. Hvorfor skal vi ikke ha dette for båten også? BOATINGS gir deg nå muligheten til å lagre all service- og reparasjonshistorikk du har gjort på ett sted. Du an se funksjonen som en kontinuerlig påminnelse om når du f.eks. gjorde motorservice sist, men også som et bra salgsdokument for å kunne vise hvor bra du har vedlikeholdt båten.

Som båteier bruker man å oppgradere utstyr gjennom tidenes løp, hvilket det kan være vanskelig å holde orden på. Hvor ble utstyret kjøpt, hva slags merke var det – og så videre. Vi har derfor laget utstyrslisten der du kan dokumentere det meste rundt din utrustning om bord. En stor fordel med å ha denne listen i BOATINGS er at du kan slippe mange papirmanualer om bord. Vi har istedenfor gjort det mulig for deg å enkelt finne disse gjennom lenker og online lagring.

Mange båtvenner prater om hva de skal gjøre som neste prosjekt med båten. De fleste har ideer i hodet, på telefonen eller på ulike postitlapper. Dette mente vi at BOATINGS kunne effektivisere. Derfor utviklet vi «todolisten», der du kan dokumentere dine planer, kategorisere og prioritere dem.